Bedrijfsverzamelgebouw Vroomshoop

Aan de Oostzijde van het bedrijventerrein De Vroomshoop Oost in Vroomshoop wordt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw gerealiseerd met kantoren aan de straatzijde op een kavel aan de Twentelaan. De bedrijfsunits zijn uitstekend bereikbaar via goede en ruime ontsluitingen op eigen terrein. Het gebouw wordt opgesplitst in meerdere multifunctionele bedrijfsunits met eventueel verschillende oppervlaktes (vanaf 50 m2). De units worden standaard casco opgeleverd maar uiteraard is maatwerk mogelijk. De bedrijfsunits zijn elk voorzien van een eigen entree en hebben eigen parkeergelegenheid.

De units zijn na oplevering voorzien van een monolithisch afgewerkte betonvloer met een maximaal toelaatbare vloerbelasting van 1.250 kg/m2. De voorste unit is standaard voorzien van een entresol, deze is bereikbaar middels een
trap. Optioneel is het mogelijk om van deze entresol een kantoor te maken.

De gevels zijn aan de buitenzijde voorzien van stalen beplating, bestaande uit sandwichpanelen, deze hebben een Rc waarde isolatiewaarde van 3,5 m²K/W. In de gevel wordt bij iedere unit een loopdeur en een handbediende overhead deur geplaatst. Afhankelijk van het type unit zijn de afmetingen zoals op de tekening aangegeven. De kozijnen zijn uitgevoerd in kunststof. Naast de gevels, is ook het dak geïsoleerd met dezelfde isolatiewaarde.

De units worden standaard voorzien van een meterkast met 4 groepen, er worden loze toevoerleidingen voor water en elektra gelegd. De afgedopte vuilwaterafvoer is aangesloten op het gemeentelijk riool. Deze riolering wordt aangelegd in PVC. Regels omtrent de riolering zijn verder volgens de geldende voorschriften van de gemeente.

Optioneel:
- Sanitair;
- Elektrisch bedienbaar geïsoleerde overheaddeur;
- Verdiepingsvloer uitgevoerd in hout;
- Lichtstraat /-koepel indien de constructie dit toelaat;
- Begane grondvloer als geïsoleerd uitvoeren;
- Kantoor inbouwpakket op maat;
- Installaties (elektra, sanitair, loodgieterswerk, verwarming en/of zonnepanelen).

Bijzonderheden:
- Zeer goed bereikbare locatie;
- De bedrijfsunits zijn volledig geïsoleerd;
- Onderhoudsvriendelijk materiaalgebruik;
- Krachtstroom aanwezig;
- Het terrein en de in-/uitrit wordt verhard.

Interesse : Bedrijfsverzamelgebouw Vroomshoop
 

Share our website